Määräaikaishuolto

Säännöllinen kiuashuolto kannattaa, oli sitten kyseessä puu- tai sähkökiuas. Kiuaskivet kannattaa vaihtaa säännöllisin väliajoin hyvien löylyjen takaamiseksi ja kerääntyneen kivimurskan poistamiseksi. Lisäksi sähkökiukaiden vastukset vaurioituvat kivimurskan takia. Säännöllinen määräaikaishuolto on siis ensiarvioisen tärkeää, myös puukiukaille, sillä savukanaviin kertynyt noki ja tuhka on syytä poistaa määräajoin saunan ilmanlaadun takaamiseksi. Säästä selkää ja vaivaa, tilaa Huoltolux kiuashuolto!

Toimitamme teille korkealaatuiset kiuaskivet. Puramme kiukaan, poistamme vanhat kiuaskivet ja viemme ne kierrätykseen, kuten jäteasetukset edellyttävät. Poistamme kiukaaseen kerääntyneen kivimurskan ja imuroimme kivitilan puhtaaksi kivipölystä, jotta saunoessa saunan ilma on puhdasta ja raikasta hengittää.

Kiukaan purkamisen, puhdistuksen ja vastusten tarkastuksen jälkeen kasaamme kiukaan ja ladomme uudet kiuaskivet oikeaoppisesti kivitilaan, jotta kiukaan ilmankierto toimii optimaalisesti. Huollon päätteeksi siivoamme jälkemme, jotta saunan käyttöä voidaan jatkaa normaaliin tapaan

Soita ja varaa kiukaan määräaikaishuolto: 040 6700 677

Huollamme seuraavia merkkejä

Pesulakoneet

Kiukaat